Çocuk Odasını Oyun Alanına Dönüştürmek

Çocuklarınızın odalarında keyifle vakit geçirmesini istiyor, dağınıklıklarını sadece kendi oda sınırları içerisinde yaşamalarına izin veriyorsanız işe çocuk odasını keyifli bir oyun alanına dönüştürmekle başlayabilirsiniz. Şanslısınız ki elinizde bunun için pek çok alternatif var!

Duvar Sticker’ları

Çocuklarınızın odasının rengârenk bir dünyaya açılmasını istiyorsanız duvar sticker’ları bu konuda oldukça işe yarayacak ürünlerdir. Çocukların zengin hayal gücü ile birleştiğinde devleşen bu sticker’larla onları balta girmemiş bir ormana götürebilir ya da eğlenceli hayvanlarla dolu bir oyun parkına bırakabilirsiniz.

Hem Faydalı Hem Eğlenceli

Çocukların odalarında keyifle vakit geçirmesini kim istemez ki! Hele ki aynı zamanda bir de faydalı ve öğretici aktivitelerde bulunuyorlarsa anne babalardan mutlusu yoktur. Öğretici oyuncaklar tam da bu yüzden var. Çocukların evin içinde de dışarıdaki kadar mutlu olmasını istiyorsanız odasına minyatür bir basketbol potası koyabilirsiniz. Böylelikle sporu hayatına dahil etmesi çok daha kolay olacaktır. Ayrıca öğretmeye çalıştığınız yeni bilgileri çeşitli oyuncaklarla çocukların sıkça görebilecekleri yerlere koyarak, öğrenme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Oda İçinde Oyun Parkı

Oyun parkları kuşkusuz çocukların en sevdiği mekânlardır. Her zaman dışarıda görmeye alıştığınız oyun parklarını odanın içine dahil etmeye ne dersiniz? Üstelik mini kaydıraklar ve salıncaklar çok da yer kaplamıyor. Özellikle çocuğunuz için özel bir sürpriz yapmayı planlıyorsanız oyun parkı malzemelerine bir göz atabilirsiniz.

Her Mevsim Eğlence

Kim demiş havuza sadece yazın girilir diye? Çocuklar için sunulan top havuzları ile eğlence her mevsim sizinle olabilir. Kış aylarında çocuğunuzun odasına yerleştirip, içini plastik toplar ve çeşitli oyuncaklarla doldurabileceğiniz top havuzlarını yazın içine su doldurup bahçelerde de kullanabilirsiniz. Çocukların arkadaşları ile bir araya geldiğinde içinden çıkmak istemeyeceği bu havuzlara sahip olacaksanız, çocuklarınızın arkadaşlarının en çok sizin evde toplanmak isteyeceğini de hatırlatalım.

Mini Yaşam Alanları

Şöyle biraz geçmişe gidip, çocukluğunuzu hatırlasanıza! Koltuk minderlerini, yatak örtülerini indirip, kendiniz için mini evler, çadırlar yapar ve burada vakit geçirmekten de çok büyük keyif alırdınız. Şimdiki çocuklar ise sizden daha şanslı. Çünkü onlar için minyatür evler ve çadırlara ulaşmak şimdi çok kolay. Bu mini kulübelerin içini dekore edip bir yaşam alanı haline dönüştürmekse çocuğunuzla beraber keyifle vakit geçirmek için kaçırılmayacak bir fırsat!